logowanie|rejestracja

Kategorie filmów:
The Place online
Tajemny mężczyzna dzień w dzień siedzi przy tym samym stole w takiej samej restauracji, rozmawiając z postaciami, które przybywają bliżej niego po nietypową pomoc. Każdy z gości okazuje się czegoś łaknąć, ma marzenie trudne w realizacji, jeżeli w ogóle nie niemożliwe. Jednakowoż dla mężczyzny komplet jest wykonalne. „Możesz to osiągnąć”, powtarza każdemu. Lecz przesłanką jest wykonanie specjalnego zadania, dziękczynienie z jakiego powodu spełni najskrytsze życzenie. Kim właściwie jest owy człowiek oraz kto ustala normy dziwnej gry przy stole?
W ułamku sekundy (Aus dem Nichts) online
Życie Katji rozpada się z dnia na dzień, kiedy jej mąż, Nuri, i maleńki synek, Rocco, giną w ataku bombowym. Przyjaciele i rodzina wspierają ją ze wszystkich sił, dzięki czemu Katji udaje się przetrwać uroczystości pogrzebowe. Jednak nużące poszukiwania sprawców i przyczyn bezsensownych morderstw komplikują bolesny czas żałoby Katji, na nowo podsycając ból i budząc wątpliwości. Danilo, prawnik i najlepszy przyjaciel Nuriego, reprezentuje Katję podczas procesu dwojga podejrzanych - pary ze środowiska neonazistów. Proces jest dla Katji ogromnie wyczerpujący, ale nie...
Nić widmo (Phantom Thread) online
Londyn, lata pięćdziesiąte. Słynny krawiec Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis) wraz z siostrą Cyril (Lesley Manville) stanowią centrum brytyjskiej mody, ubierając gwiazdy filmowe, rodzinę królewską, socjetę, damy i debiutantki. Wszystko to w wytwornym stylu The House of Woodcock. Przez życie Woodcocka przewija się mnóstwo kobiet, inspirują go, towarzyszą, on wciąż pozostaje kawalerem. Aż do momentu, w którym w jego życiu pojawia się Alma (Vicky Krieps), która wkrótce staje się jego muzą i kochanką. Jego uporządkowane życie burzy miłość.
Kształt wody (The Shape of Water) online
Elisa nie miała łatwego życia. Jest sierotą, która nigdy nie poznała swoich rodziców. Jest niema, co oznacza, że automatycznie skazywana na bycie gorszą. W świecie, w którym żeby coś osiągnąć, trzeba przepychać się łokciami, jest skazana na życie z miesiąca na miesiąc i usługiwanie bardziej przebojowym ludziom. Elisa ma jednak coś, czego inni nie mają: ogromną empatię i jeszcze większą wyobraźnię. Cechy te przydadzą jej się w laboratorium rządowym, w którym pracuje jako sprzątaczka, a w którym spotyka pewnego dnia uwięzionego przez wojsko stwora rodem z...
Trzy osoby / Matru Ki Bijlee Ka Mandola online
Harry jest przedsiębiorcą, który bardzo kocha swoją córkę Bijlee. Oboje przyjaźnią się z Matru. Plan Bijlee, która chce wyjść za mąż za syna polityka, wprowadza zamieszanie w życie bohaterów.
Lato w Danii / Ein Sommer in Dänemark online
Tłumaczka Lena wybiera się służbowo do Kopenhagi, by zebrać informacje na temat autorki książek. Jednak prawdziwy powód jej podróży jest całkiem inny - zamierza odnaleźć swojego ojca.
Grunt to rodzinka / The Brady Bunch Movie online
Mike (Gary Cole) i Carol (Shelley Long) mają zaledwie tydzień na zapłacenie 20 tys. dolarów zaległych podatków, albo stracą dom na rzecz sąsiada intryganta (Michael McKean). Co gorsza, jednocześnie Marcii puchnie nos tuż przed randką, Cindy nałogowo plotkuje, a w Jan odzywa się wewnętr..
Magia świąt / Farewell Mr. Kringle online
Annabelle (Christine Taylor) przyjmuje propozycję napisania blogu internetowego na temat Krisa Kringle'a (William Morgan Sheppard), mężczyzny od 50-ciu lat wcielającego się w rolę Świętego Mikołaja. W tym celu udaje się do małego miasteczka, w którym atmosfera świąteczna trwa cały rok..
Huragan zmian / A Rising Tide online
Huragan niszczy rodzinną restaurację szefa kuchni, Sama. Mężczyzna musi podjąć ryzyko. W międzyczasie zakochuje się w Sarah. Oboje przekonują się, że najważniejsze inwestycje są droższe niż pieniądze.
Święta w El Camino / El Camino Christmas online
Grupa nieznajomych uwięziona w sklepie monopolowym w Boże Narodzenie podczas próby napadu nawiązuje bliską więź i dzieli się skrywanymi tajemnicami.
Cena powrotu / The Keeper online
Policjant z Los Angeles, Roland Sallinger (Steven Seagal) cudem uchodzi z życiem z akcji, podczas której został zdradzony przez swojego partnera. Po roku rekonwalescencji przyjmuje ofertę pracy u starego znajomego, bogatego przedsiębiorcy naftowego. Ma chronić jego córkę. Gdy Nikita zostaje ..
To Nie Jest Miłość / Crash Pad online
Film opowiada o młodym chłopaku, który nawiązuje romans z atrakcyjną kobietą. Szybko okazuje się jednak, że jest ona zamężna i chce w ten sposób odegrać się na swoim mężu.
Zawsze jest czas na miłość / Hampstead online
Starsza kobieta pomaga nowo poznanemu mężczyźnie walczyć o dom. Przekonuje się, że nawet w jesieni życia miłość jest możliwa.
Ogary miłości / Hounds of Love online
Za jednym z portali: "Para seryjnych zabójców porywa młode dziewczyny, by następnie znęcać się nad nimi w zaciszu własnego domu. Jedna z ich ofiar dochodzi do wniosku, że jedynie skłócenie ich pozwoli jej na ocalenie własnego życia."
Pachnidło: Historia mordercy / Perfume: The Story of a Murderer online
Film opowiada historie Jean Baptiste Grenouille’a żyjącego w XVIII w. we Francji. Jean miał trudne dzieciństwo wychowywał się w sierocińcu, skąd został sprzedany do pracy w garbarni skór gdzie pracował po 15-16 godzin dziennie. Nie był on jednak zwykłym człowiekiem, posiadał dos..
Na gorąco / Redacted online
Film oparty na faktach. Opowiada o gwałcie i morderstwie 15-letniej dziewczynki z Iraku oraz o zabiciu trzech członków jej rodziny przez czterech amerykańskich żołnierzy. Na dzieło składają się fragmenty wiadomości telewizyjnych na temat tragedii, materiały filmowe z miejsca zdarzenia, a..
Nawiedzony dom / The Haunting online
Doktor antropologii z grupką współpracowników zamyka się w nawiedzonym domu, zamierzając udowodnić istnienie zjawisk paranormalnych.
Will Penny online
Will Penny jest starzejącym się poganiaczem krów. Kiedy docierają do stacji kolejowej, gonienie krów się kończy, Will Penny postanawia znaleźć sobie pracę na zimę. Zostaje stróżem pewnej posiadłości. W między czasie wraz z przyjaciółmi wchodzi w spór z Kaznodzieją Quintem i jego ..
I Bóg stworzył kobietę / Et Dieu... créa la femme online
Osiemnastoletnia Juliete Hardy jest sierotą. Piękną dziewczynę przyjęło na wychowanie bezdzietne, starzejące się małżeństwo. Juliete pracuje w modnym kurorcie Saint-Tropez. Interesuje się nią 40-letni Eric Carradine, bogaty właściciel jachtu. Dziewczyna niewiele sobie robi z jego prop..
Gładkie słówka / Smooth Talk online
15-letnia Connie spędza wakacje z siostrą i rodzicami. Pewnego dnia, gdy jej bliscy jadą na zakupy, sama wyrusza do miasteczka. Poznaje tam znacznie starszego od siebie Arnolda. Mężczyzna wprowadza ją w dorosłe życie.
1234567>>>>|
© 2018 Filmy Online, Seriale Online, Zalukaj Online, Player Online, CDA Online, Netflix Online, Kino Online, Premiery / Online: